Velkommen til Whiskyklubben Angels Share

Whiskyklubben Angels Share er grundlagt den 4/2 2000 af en lille gruppe mennesker, der værdsætter smagen af destillerede dråber, specielt når de er dannet på baggrund af maltbyg og skotsk kildevand.

Men mennesket lever ikke af whisky alene - der skal mad og hygge til. Og det er netop denne blanding der gør Whiskyklubben Angels Share til noget ganske særligt.

Egentlig er der ingen regler for hvilke whisky´s der må indtages til møderne, men ser man tilbage på de hidtil afholdte møder, er der for langt størsteparten tale om skotske single malts. Inden for denne gruppe har vi til gengæld fundet en sand mangfoldighed af gyldne dråber, hver med deres særpræg, og denne udforskning af smagsløgenes reaktioner er nok i sig selv til ikke at ville tilsidesætte en aften med "englene".

For at ingen må tro det hele går op i pjat, er der indføjet et kulturelt og belærende element i form af whisky-indlæg. Disse indlæg er korte forklaringer over et selvvalgt emne, som dog skal kunne henføres til whisky på en eller anden måde, holdt af medlemmerne på skift, og har vist sig at være gode lejligheder til at beskæftige sig med whiskyens tilblivelse, hvordan den drikkes, irsk whisky og så videre.

De fleste vil sikkert mene, at denne hjemmeside kun indeholder en masse indforstået sludder, og hører du til dem, er du velkommen til at klikke videre til en anden hjemmeside. Til dig der bliver hængende, venter der en uhøjtidelig og til tider selvironisk beskrivelse af en gruppe menneskers hyggelige hobby.